Hakbijl Glass is een leverancier van hoogwaardig glas en lifestyle producten in zowel klassiek als modern design.

Hakbijl welkom

Hakbijl Glass is er altijd in geslaagd om de perfecte balans in creativiteit te vinden om zowel de decoratieve- als de bloemistenmarkt aan te spreken met zijn producten.

Hakbijl Glass is Europees marktleider in design en verkoop van decoratieve glasartikelen, zoals vazen, schalen en potten. We opereren wereldwijd en verkopen aan bloemisterijen, tuincentra, grootwinkelbedrijven, cadeau- en woonwinkels.

null

hakbijl glass

Hoogwaardige glasproducten met een eigen look & feel, voor zowel het klassieke, moderne als trendy interieur waarbij kwaliteit en design een belangrijke factor spelen. Het mooie transparante glas staat in deze collectie centraal.
null

hakbijl HKB

Geproduceerd met vakmanschap en een constante focus op perfectie in vorm en afwerking. Elk product wordt handgemaakt door vaklieden en geen enkel product is identiek, waardoor uw product uniek is.
null

hakbijl lifestyle

Met zorg samengestelde collecties gebaseerd op de laatste woontrends. Deze collecties zijn seizoensgebonden. Speciaal voor het voorjaar en de zomer, en het najaar en de winter. In de wintercollectie staat het kerstthema centraal.
null

hakbijl favorites

Deze favorites kunnen niet ontbreken binnen een glascollectie en zijn leverbaar uit voorraad. Bekende series zoals Cooper, Connor, Cosmo zijn in transparant glas en trendy kleuren leverbaar, toepasbaar als vaas, windlicht etc.

Hakbijl thema's